Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

diumenge, 27 d’abril del 2008

A les Grases ja pots jugar a pilota

És diumenge al matí, fa un dia solejat. He passat el matí amb els meus fills a la nova pista de jocs de pilota de les Grases.

És una satisfacció personal veure que estava plena de nens i nenes jugant a pilota. A mi i a l’AVV, ens ha costat un munt de reunions i temps aconseguir que l’Ajuntament és decidís a construir una pista de jocs al barri.

L’any 2004, en el Consell de Ciutat, vaig intervenir per demanar un espai de jocs de pilota a cadascun dels barris de la ciutat, proposta que va ser inclosa en el PAM (2004-2007). Quatre anys més tard, hem aconseguit un equipament per al per al Barri.

He de dir que l’ajuntament no ha inclòs les propostes que des de l’AVV havíem presentat i no se’ns ha tingut en compte en el procés de disseny del projecte, us asseguro que ho teníem molt treballat. Amb la participació del veïns i veïnes el resultat final hagués estat millor i sense necessitat d’incrementar el cost de l’obra.

Estem treballant per millorar l’acabament d’aquest espai; ja hem demanat: cistelles de minibàsquet per als no tan grans, unes tanques més altes perquè les pilotes no se’n vaguin rodolant carrer avall, bancs per seure i l’arranjament de la zona.

Hi ha altres coses que ja no podem canviar, com les escales que han col•locat en un dels laterals, perquè son un perill per als usuaris de la pista. Amb aquest tema tenim feina.

I ara, a desfruitar-ho tots, els més petits i els grans. Si ens veiem a la pista farem uns llançaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: