Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

El meu compromís

Compromís personal

En la família, però, no puc entendre aquest compromís sense lluitar per la qualitat de vida dels que estimo. L’entorn en el que vivim, la ciutat i el món, la globalització, la contaminació i el canvi climàtic, ens afecten avui de forma directa en les nostres vides.

Em preocupen la solidaritat, la pau, el respecte pel medi ambient, l’educació pública i laica de qualitat, el dret a l’habitatge, l’esport a les escoles, el sentiment de què allò que és públic és de tots i totes, i per a tothom.

El dret i deure a escollir els nostres representants, la nova llei electoral, la reforma de la Constitució, la nova distribució territorial i fomentar la participació ciutadana en la vida pública són altres dels reptes en que vull incidir.

Compromís polític

Entenc la política com un compromís amb els ciutadans i ciutadanes; crec en el món local com a valor de democràcia de proximitat entre el govern i la ciutadania. Construir ciutat amb les persones i per a les persones, un projecte de ciutat no pot estar dissenyat d’esquenes als homes i dones, nens i nenes que hi viuen.

Des de l’any 2003 col·laboro amb els amics i amigues d’Iniciativa per Catalunya de Sant Feliu amb el desig de construir una ciutat més tolerant, més solidària i més participativa.

A les eleccions municipals de 2007 vaig fer un pas endavant i de la mà de l’Àngel Merino, em vaig presentar com a independent a les llistes d’Iniciativa.

Actualment formo part de la comissions de comunicació i de política local de Sant Feliu, de d’on treballem per fer possible polítiques d’esquerres amb un diàleg obert amb les entitats i la ciutadania.


Un desig: formar part activa en la construcció d’un bon model de ciutat.

Un objectiu: les eleccions municipals del 2011.

Gràcies per llegir aquesta declaració d’intencions, des d’aquí continuaré treballant en propostes constructives per millorar la ciutat i la qualitat de vida de tots nosaltres, en obrir ponts de diàleg amb els altres partits polítics i amb les entitats i la ciutadania. Un altre Sant Feliu és possible i jo hi vull participar. I tu?

Escrits relacionats: