Jaume Solé bloc d´en Jaume Solé: El meu compromís »

Contacta'm

Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

0

El meu compromís »

Compromís personal

En la família, però, no puc entendre aquest compromís sense lluitar per la qualitat de vida dels que estimo. L’entorn en el que vivim, la ciutat i el món, la globalització, la contaminació i el canvi climàtic, ens afecten avui de forma directa en les nostres vides.

Em preocupen la solidaritat, la pau, el respecte pel medi ambient, l’educació pública i laica de qualitat, el dret a l’habitatge, l’esport a les escoles, el sentiment de què allò que és públic és de tots i totes, i per a tothom.

El dret i deure a escollir els nostres representants, la nova llei electoral, la reforma de la Constitució, la nova distribució territorial i fomentar la participació ciutadana en la vida pública són altres dels reptes en que vull incidir.

Compromís polític

Entenc la política com un compromís amb els ciutadans i ciutadanes; crec en el món local com a valor de democràcia de proximitat entre el govern i la ciutadania. Construir ciutat amb les persones i per a les persones, un projecte de ciutat no pot estar dissenyat d’esquenes als homes i dones, nens i nenes que hi viuen.

Des de l’any 2003 col·laboro amb els amics i amigues d’Iniciativa per Catalunya de Sant Feliu amb el desig de construir una ciutat més tolerant, més solidària i més participativa.

A les eleccions municipals de 2007 vaig fer un pas endavant i de la mà de l’Àngel Merino, em vaig presentar com a independent a les llistes d’Iniciativa.

Actualment formo part de la comissions de comunicació i de política local de Sant Feliu, de d’on treballem per fer possible polítiques d’esquerres amb un diàleg obert amb les entitats i la ciutadania.


Un desig: formar part activa en la construcció d’un bon model de ciutat.

Un objectiu: les eleccions municipals del 2011.

Gràcies per llegir aquesta declaració d’intencions, des d’aquí continuaré treballant en propostes constructives per millorar la ciutat i la qualitat de vida de tots nosaltres, en obrir ponts de diàleg amb els altres partits polítics i amb les entitats i la ciutadania. Un altre Sant Feliu és possible i jo hi vull participar. I tu?

Escrits relacionats: