Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

Projectes


Projectes cívics

Campanyes cíviques i de participació que he promogut.

Salvem l’estació del tren de Sant Feliu
[Manifest] [Bloc]
2010 – Actualitat
Promotor i portaveu

La plataforma cívica en defensa del patrimoni arquitectònic per a la conservació de l’edifici de l’Estació del Tren de Sant Feliu de Llobregat. La campanya va comptar amb el recolzament de més de 1.500 ciutadans, acadèmics i professionals i més de 60 entitats. Es va organitzar una recollida de suports mitjançant Facebook, un concurs fotogràfic i una pàgina web amb informació de la web. Tot el procés va quedar recollit en un informe que podeu consultar.

Pàgina web: http://salvemestaciosantfeliu.blogspot.com/


Plataforma Ciutadania.cat
2003 – 2008
Fundador i portaveu

Entitat fundada a Sant Feliu de Llobregat pel foment de la participació i el debat de la ciutadania en la construcció d’un projecte de ciutat. Els objectius són fomentar la consulta popular i el debat sobre aquelles temàtiques d'interés per al municipi, programar accions i buscar de manera conjunta propostes per a la millora de la qualitat de vida dels santfeliuencs atravès de les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per promoure la participació ciutadana.

Sant Feliu Suma per l’Estatut
2004
Promotor i portaveu

La plataforma Sant Feliu Suma per l’Estatut va ser creada per ciutadans i ciutadanes de la ciutat per tal de fomentar la participació en la reforma de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya. Un procés participatiu per tal de presentar una aportació col·lectiva sobre el nous Estatut. A través de la web amb informació sobre el procés, materials de suport, programació de debats, xerrades, taula rodona amb la participació dels ponents de l’Estatut del parlament, recollida de propostes i qüestionaris, etc, va tenir una gran resposta per part de la ciutadania. El procés va culminar amb el lliurament al Conseller de Relacions Institucionals i Participació Joan Saura de les propostes i signatures de suport.

Campanya “Banderes en dol per les víctimes de la Guerra”
[Manifest]
Abril 2003
Promotor

La Campanya «Banderes en dol. Solidaritat amb les víctimes de la Guerra.» Pretén aconseguir que tots els Ajuntaments manifestin el seu rebuig a la guerra i la solidaritat amb les víctimes innocents de la Guerra. Catalunya en dol. És important que els Ajuntaments mostrin el sentiment dels seus ciutadans i ciutadanes i, recolzats en els resultats de la consulta ciutadana que s’ha fet durant aquests dies es facin reso de la sensibilitat del poble.

Campanya Defensem Ràdio Sant Feliu

En defensa de la Cultura a Sant Feliu [Manifest]

Promotor de la Campanya per a l'Oficina de Matriculació Municipal

Impulsor de la campanya contra el túnel de les Grases


Escrits relacionats: