Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dimecres, 10 de març de 2010

Recollida de signatures en defensa de Can Ricart com a espai de cultura


L’equip de govern de Sant Feliu, PSC+CiU, va fer públic que Can Ricart deixarà de ser un centre cultural per allotjar altres dependències i usos municipals. Primer va ser la supressió del Patronat de Cultura, ara la que va ser seu del Departament de Cultura i sales d’exposicions i Museu arqueològic de la ciutat.

L’Ajuntament ha decidit tancar Can Ricart com a espai de cultura de la ciutat, sense comptar amb la ciutadania i les entitats culturals. Mesura pressa d’esquenes a la ciutat i sense definir nous espais ni disposar de cap alternativa.

Un grup de persones contràries a la decisió de l’Ajuntament ha iniciat una recollida de signatures en defensa d’aquest espai emblemàtic. Des d’aquí us convido a participar en la campanya en defensa del nostre patrimoni. Les signatures les podeu deixar a la seu d’Iniciativa i al Casal de la Dona (Ateneu Santfeliuenc).

Ocupació del Palau Falguera

De mica en mica el Palau Falguera ha perdut espais destinats a l’Escola de Música per allotjar-hi despatxos i departaments de l’Ajuntament que no tenen a veure amb els seus usos. Des de fa mesos, per exemple, s’ha instal·lat a les aules de música el departament de Rercusos Humans de l’Ajuntament. Els espais que ocupen són necessaris per als nens i nenes de l’escola.

en defensa de la cultura, fem +santfeliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

Escrits relacionats: