Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 7 de juny de 2019

Ajuntaments democràtics. 40 de 40.


40 de 40. Es diu aviat i sembla un rodolí de novel·la romàntica, però pels 126 regidors i regidores que hem tingut l’honor de representar a la ciutadania de la ciutat que estimem i, contribuir entre tots a millorar la vida dels nostres veïns; per a nosaltres com dic, no passen sense més els 40 anys dels ajuntaments democràtics. Estic segur que tots nosaltres hem contribuït a ajudar a fer créixer la democràcia, sobretot els companys i les companyes de les primeres eleccions, i també malauradament, entre tots hem fet que la ciutadania s’aparti de la política. Bé, segur que no tot ha sigut com haguéssim volgut, però allà estàvem, representant als nostres veïns i amb la mà al cor us puc dir que sempre defensant el que pensàvem que era el millor per a tots i totes les persones que viuen a la ciutat.

40 de 40. 40 anys d’ajuntaments democràtics i 40 anys de dictadura. Que tot el que hem fet i com ho hem fet serveixi per als nous regidors que han de tirar endavant la ciutat que tenim. Res es fa per si sol. Per més que un s’assegui al ple, les coses no es fan soles, treballeu, mediteu, penseu, imagineu… La ciutat i les persones necessiten gent amb empenta, amb il·lusió, amb tenacitat, i sobretot deixeu-vos portar per l’estima cap a la gent. El que fem és per les persones, perquè la vida els hi sigui més fàcil.

A tu, Francesc Baltasar, només un Gràcies. Gràcies amb el cor. En el record, aquell dia que vas venir a l’esplai Sant Llorenç, on encara joves adolescents vam compartir una estona amb l’Alcalde de la nostra ciutat. Per mi, l’inici del començament. La democràcia és proximitat i jo, com molts d’altres hem après de gent com tu i l’Àngel Merino.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

Escrits relacionats: