Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dissabte, 27 de novembre del 2004

Perejil a Fresno

Tot i semblar inverosímil, les mateixes persones que van aprovar l’ingrès provisional de la selecció catalana de patinatge, han votat per la seva expulsió. Amb quina autoritat divina, han menyspreat la dignitat de jugadors, seguidors i de tot un poble? Amb quina autoritat esportiva han prohibit el dret a jugar a la que possiblement sigui la millor selecció del món i actual campiona? És que no s’ho ha guanyat a la pista?

La diplomàcia espanyola ha actuat a Fresno mostrant les seves armes més agressives, potser sense anar més lluny, les mateixes que atribueixen ells mateixos al govern del PP per recolzar el cop d’estat de Veneçuela.

Què passarà després de Fresno? Aquesta pregunta li podrien fer els senyors Joan Saura i Josep Bargalló al seu company de viatge en el tripartit, senyor Pasqual Maragall; que amb molta pompa va recolzar la selecció catalana i que per no tenir, no té ni selecció pròpia al Congrès.

Escrits relacionats: