Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Plats trencats

Com en tota relació de parella o d'amistat quan les coses van mal dades algú acaba pagant-ne les conseqüències. Quan es tracta de la ciutat no hi ha cap dubte que qui paga és la ciutadana o el ciutadà que o bé acaba veient com els seus impostos pugen, o bé com es redueixen els serveis de què gaudeix; i en el cas que ens ocupa, totes dues coses.

A Sant Feliu ja fa molt que els impostos van pujant sense que s'apreciïn millores en els serveis i cada dia que passa veiem com els serveis empitjoren o es redueixen. No vull insistir en la falta de neteja de la ciutat, ja coneguda per tothom, però sí en altres coses que es van sumant a la retallada en 'qualitat' que aquest govern (PSC-CIU-ERC) ofereix a la ciutadania.

Fa uns mesos ja varem comentar la retirada de les ajudes a les AMPA per celebrar les festes de fi de curs, i a les entitats i associacions de veïns i veïnes per celebrar les revetlles de Sant Joan; també hem parlat de la retallada de la temporada d'estiu a la piscina de l'escorxador. De les activitats programades a la Festa de Tardor, ni comentar-ho. Però també podríem parlar dels preus 'públics' de l'escola de Música o dels preus de la nova piscina municipal. Paguem més i ens ofereixen menys.

Els impostos van pujant sense que s'apreciïn millores en els serveis i cada dia que passa veiem com els serveis empitjoren o es redueixen.

Des de fa temps veiem com les despeses de personal polític no paren d'incrementar-se, cada dia que passa, amb noves incorporacions. Què no hi ha crisis? No és admissible incrementar la plantilla en un moment en què les arques de la ciutat no s'ho poden permetre?. No hi ha recursos econòmics per segons què!, però sí per altres despeses de dubtosa necessitat.


Qui paga els plats trencats?

En part els nens i nenes de Sant Feliu. Aquest any les escoles de primària encara no han pogut començar l'activitat de natació, segons diu l'Ajuntament per problemes de pressupost. Tampoc el bagul de la Garsa ha visitat les escoles durant la Festa de Tardor, però no és l'única; el Patge Shelim tampoc hi arribarà aquest any per anunciar l'arribada dels Reis d'orient.


Mala planificació, mala gestió

Planificar bé i gestionar bé, aquesta és la recepta per poder administrar qualsevol servei. Cal una bona planificació per administrar i gestionar correctament els recursos, no es pot improvisar sobre la marxa i sobretot s'han de prioritzar els serveis a la ciutadania per sobre de les despeses extraordinàries, com per exemple la contractació més que injustificada en aquests moments d'un nou cap de Comunicació i Protocol i un director de Serveis Econòmics.

Com s'explica que per una banda no és doni cap importància als 2 milions d'euros de desviació de la nova piscina i, per altra, suprimeixin activitats a les escoles per als més petits?

De res serveixen les justificacions de temps passats, de res serveixen les excuses de com ho varen fer altres, de res serveix esquivar les responsabilitats. La ciutat, si no és cega, posarà a cadascú al seu lloc, la factura dels plats trencats acabarà arribant.

amb bona gestió, fem +santfeliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: