Jaume Solé bloc d´en Jaume Solé: La nova alcaldessa assumeix el protagonisme en la recepció a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Subscriu-te al bloc

Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 17 de gener de 2011

0

La nova alcaldessa assumeix el protagonisme en la recepció a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient


Lourdes Borrell canvia de forma precipitada el protocol de recepció als Reis Mags d’Orient i relega als representants del consell d’Infants.

Un any més, la màgia de la nit de Reis va omplir els carrers de Sant Feliu de nens i nenes carregats d’il·lusions per veure i saludar als Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar.

A la nostra ciutat, tradicionalment són els membres del Consell d’Infants qui en aquesta nit màgica donen la benviguda als Reis en nom de la ciutat. Durant la recepció s’els ofereix: el pa i la sal com a mostra d’acolliment de la ciutat, una rosa com a símbol de Sant Feliu, un pergamí amb els desitjos dels nens i nenes i les claus de la ciutat que simbòlicament obren totes les llars per tal que puguin deixar els esperats regals.

Aquest any la alcaldessa ha canviat el guió, s’ha saltat el protocol establert i ha privat als nens i nenes del Consell d’Infants de realitzar la seva funció en les condicions que l’acte requereix. Des d’aquí demano que es prenguin les mesures necessàries per tal de corregir i mantenir una tradició arrelada a la ciutat i retornar el protagonisme en els actes de benvinguda als Reis Mags als representants dels nens i nenes de Sant Feliu.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

Escrits relacionats: