Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 8 de juny del 2012

Èxit de participació en la concentració per defensar l’escola pública


La plaça de la Vila estava plena a vessar. La força de la marea groga es va aplegar a la plaça amb educadors, famílies i alumnes, tots units en defensa d’una educació pública i en contra de les retallades dels governs català i central. Les escoles i instituts públics, les escoles bressol municipals, l'Escola Municipal de Música, l’Escola d'Adults i les AMPES públiques ens vam concentrar per cridar tots junts PROU ATACS CONTRA L’EDUCACIÓ!

Les retallades minven la qualitat de l’educació dels nens i joves de l’educació pública: més alumnes per aula, menys temps per als docents per preparar les matèries, menys docents per atendre als alumnes amb dificultats, no es substituiran les baixes laborals els primers 10 dies, etc. Des de la retallada a les ajudes a les escoles bressol fins a la pujada de les taxes a la universitat pública, tot el sistema educatiu pateix.


A l’acte van participar les escoles Salvador Espriu, Escola Falguera, Escola Arquitecte Gaudí, Escola Nadal, Escola Josep Monmany, Escola Pau Vila, Escola Miquel Martí i Pol; els instituts Martí Dot i Olorda; les escoles bressol municipals Fàbregas, Tambor, Patufet i Ginesta; l’Escola d’Adults Mestre Esteve; l’Escola Municipal de Música, el servei de suport a les famílies i el sindicat d’estudiants de l’institut Martí Dot.

Podeu llegir el manifest en defensa del dret a una educació digna, de qualitat i per a tothom, publicat per l’AMPA de l’Escola Salvador Espriu al que s’han adherit les AMPES de les escoles públiques.

No ho deixem aquí...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: