Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 15 de juny del 2012

Mariano Rajoy, el gran mentider


Mariano Rajoy passa per ser un gran mentider. Encara recordo quan era vicepresident del Govern de José María Aznar declarant que no havia marea negra en l’accident del Prestige. El que no em podia imaginar és que podia mentir tan descaradament i al mateix temps mofar-se de tothom, dels ciutadans i de les institucions europees. De la mateixa forma que al 2002, quan tranquil•lament negava el major desastre ambiental de la història marítima ara, 10 anys després, menteix sobre el rescat europeu a la economia del país. Aquest és el president que tenim!

Sigui com sigui, i tot i que Rajoy no acabi d’entendre-ho, la ciutadania –el país– és l’avaladora del préstec als bancs en crisi i en el pitjor dels caos acabarem pagant les pèrdues d’aquests bancs privats que no puguin tornar el préstec i els seus interessos.

Uns bancs que contínuament són notícia, quan no és per les milionàries ajudes que necessiten per sanejar les seves economies, és per les milionàries indemnitzacions dels directius donats a la fuga. Com podem confiar en què gestionaran correctament els diners dels qual som avaladors tots els ciutadans? Exigim responsabilitats als directius que han portat els bancs a la fallida i als organismes reguladors que han permès aquest “robatori” i malversació. Sense uns nous mecanismes reguladors l’especulació bancària continuarà donant grans beneficis als seus directius i tots sabem que la cobdícia és mala consellera. Prou mentides, exigim responsabilitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: