Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 9 de juny del 2017

Als meus amics


Aquestes quatre línies escrites amb el cor, però ben meditades: van per l’Amistat. L’Amistat entesa com el compromís de dues persones sense condicions, sense mitges tintes, sense lletra petita, sense clàusules terra, sense data de venciment. L’AMISTAT, sí, en majúscules, forjada amb l’acer més resistent, sense cadenes ni obligacions.

Durant la vida de tot home o dona es passa per moltes etapes i circumstàncies: canviem, madurem, però hi ha sentiments que no controlem, ens enamorem, però també ens desenamorem, agafem gustos, però també els perdem. Tanca els ulls. Pensa per un instant en un amic o una amiga, no en aquell amb qui rius fent un cafè, o en el que passes una bona estona a la feina, pensa en un veritable ‘Amic’, a qui no li discutiries res del que et demani, a qui li explicaries el teu secret més amagat. Busca’l al teu interior, perquè la veritable Amistat no està a la superfície, sinó en el lloc més profund del teu cor, a cops amagada, a cops oblidada. El tens! L’has trobat!, pensa què faries si aparegués de cop i volta, i et necessités.

Certament l’amistat no és cega, però tampoc és beneita, no es pot comprar, ni la regalen, el vincle invisible que uneix els veritables amics és gairebé màgic i no atén a raons ni a les lleis de la física.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: