Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 4 de gener del 2021

𝐌𝐢𝐧𝐢𝐫𝐞𝐟𝐥𝐞𝐱𝐢𝐨́: ❞𝐬𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐢𝐮𝐭𝐚𝐭❞



Podem culpar a l'ajuntament de no mantenir prou bé la via pública, però això ha sigut un mal de tots els governs des de fa dècades. No he vist cap canvi segons qui hi hagi al capdavant, i han passat gaire bé tots els partits ICV, PSC, CIU, ERC.

En general s'ha perdut el respecte pels nostres veïns i veïnes, i ja vindrà un altre a arreglar-ho. A casa de petit, els pares i l'àvia em deien; "no facis soroll que molestes als veïns", "no baixis les escombraries que encara no és l'hora", "no posis la música tan alta...", potser us podeu pensar que era una dictadura! Tot al contrari, els veïns i les veïnes es respectaven, hi havia harmonia al veïnat.

El que ha canviat no és que un govern faci millor la feina que un altre, els que hem canviat som nosaltres, "que no ho sap el que deixa els mobles que no es poden deixar", "que no ho sap el que deixa les escombraries fora del contenidor", a casa meva, els pares, no m'ho haguessin deixat fer.

No dic que fer un post perquè tots sabem que s'ha de millorar la ciutat no estigui bé, però encara que l'ajuntament ho faci millor, "que ho ha de fer!"; fins a quin punt depèn d'ell controlar, vigilar, sancionar, perseguir, a 45.000 persones? Jo no vull estar vigilat tot el dia per si ho faig bé o ho faig malament, el que voldria és que tornem a respectar al veïnat, a pensar en els altres i fer de la ciutat un lloc més amable.

I una reflexió final, un post és molt fàcil de fer, però una gran part de responsabilitat, també és nostra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: