Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

diumenge, 29 d’abril de 2007

Un dia de contes

Sí, sí, com ho sentiu. Tot un dia de contes. No és que sigui un conte gaire llarg, no. És que a Sant Feliu, un grup de persones fan possible cada any que durant tot un dia s’expliquin contes.

Us ho podeu imaginar? És fantàstic. Durant aquest dia no hi ha res més important a la ciutat; al seu cor hi ha instal·lada una vela màgica on tots els nens i nenes, grans i petits passem una estona submergits en el món imaginari dels contes.

Dins de la vela no hi ha diferències de colors, de classe, la llengua no és un problema, no hi ha persones d’aquí i d’allà, no hi ha baralles ni violència ...

Avui portat per la màgia de la vela, he somiat com una gran capa cobria la ciutat sencera. Només és un somni, ho sé. Però, si algú de vosaltres sap com fer possible que aquesta vela màgica ens visiti més sovint, de ben segur que alguna cosa aprendrem dels contes.

Felicitats a les persones de Diversitat L
údica que fan possible que per uns instants la ciutat sigui solidària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

Escrits relacionats: