Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dimarts, 1 d’abril del 2008

Benvinguts i Benvingudes al meu bloc,

Benvingut@!


Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir.

Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva.

Recordo converses inacabables, sobre tot amb el meu pare, on després “d’arreglar el món” sempre em quedava el buit de no fer res per portar a la pràctica totes les solucions que havíem comentat. Quan alguna cosa no ens agrada, és de dret queixar-nos, però també de fer-nos escoltar, que les paraules no se les emporti el vent.

El meu compromís és opinar, buscar solucions constructives i fer-ho saber als altres.

Gràcies a tots per la vostra visita. Aquells que ho trobeu interessant, us agrairé que hi torneu; als altres ja sé sap, de gustos n’hi ha de tots colors.


Escrits relacionats: