Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 17 de juny del 2013

Fem un tomb per les Grases amb l’Alcalde


Membres de l’Associació de Veïns i Veïnes ens varem trobar el passat dilluns amb l’Alcalde per fer un recorregut a peu pel barri. Jordi San José va venir acompanyat pel regidor de Serveis Municipals i Via Pública Manel Leiva, el regidor de Barri de les Grases Jaume Mañoses, i el Director de Serveis de Manteniment Lluís Carrasco. 

La passejada va servir per transmetre les necessitats més importants i les reclamacions que l’AVV demana per millorar el barri. Jordi San José va poder conèixer de primera mà l’opinió d’alguns veïns i veïnes que es van apropar i recollir les propostes i suggeriments. La visita servirà per planificar les inversions que l’ajuntament farà al barri així com per resoldre les actuacions més immediates.
Un per un vam tractar els problemes del barri i demanar les millores a fer. Tres dels temes que van centrar la visita van ser: 


  • L’estacionament indiscriminat de motos a sobre de la vorera de la carretera Sanson per part dels treballadors i treballadores de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Jordi San José va informar que s’ha arribat a un acord amb els Mossos d’Esquadra: l’Ajuntament ampliarà l’estacionament a la calçada reservat per a motos i per part dels Mossos d’Esquadra s’actuarà contra l’estacionament a la vorera. 
  • El mal estat de l’asfalt de la rotonda de la carretera Sanson i el carrer Comerç, i la reordenació del tràfic de la rotonda per millorar el pas dels camions. Qüestió que l’AVV reclama des de fa deu anys. Lluís Carrasco va informar de les actuacions que es faran per millorar la rotonda. En una primera fase s’actuarà puntualment en la zona on l’asfalt està pitjor i s’ha previst per a l’any que ve una actuació en el conjunt de la rotonda per reordenar el tràfic que millorarà la seguretat i ajudarà a reduir el soroll del tràfic rodat, sobre tot de camions, provocat per les continues aturades i engegades al carril de pujada del carrer comerç just a l’entrada a la rotonda.
  • L’altre tema que va centrar la visita va ser la petició d’enjardinar l’espai de la font de la plaça de la Llibertat, la proposta recollida per l’ajuntament és la de plantar rosers a diferents nivells aprofitant els terraplens de la font. S’ha triat rosers per dotar a la ciutat d’un espai més que contribueixi a donar sentit al sobrenom de la “Ciutat de les Roses”. La petició s’ha fet per les continues queixes i averies que arrossega la font des de fa molts anys que a causa de les fulles dels pins ha estat més temps espatllada que en funcionament. A més de ser un continu focus de brutícia a l’època de calor és un punt de proliferació de mosquits. 

A continuació es va completar la visita al barri, punt a punt es van comentar les millores de manteniment necessàries:

  • Afegir una farola a la plaça de la llibertat i la reparar alguns fanals espatllats.
  • Arreglar el deteriorament del pont de fusta i fer-hi un manteniment correctiu.
  • Netejar de les clavegueres de la carretera Sanson que estan taponades.
  • Col·locar alguns bancs a la zona de jocs infantils al costat de la pista i posar-hi alguns arbres.
  • Planificar per a l’any que ve l’arranjament del parterre de la plaça de la Llibertat que s’ha aixecat per les arrels dels arbres.
  • Reposar els arbres del voral del carrer Comerç que fan de barrera per reduir el soroll del trànsit i en general reposar l’arbrat en el conjunt del barri que s’ha perdut en els darrers anys sense que s’hagi substituït.
  • Reparar la vorera i els escocells del carrer Juan Garcia Nieto aixecats per les arrels dels arbres.
  • També és va demanar substituir les papereres fetes malbé i pintar els bancs per seure.
El Director de manteniment va prendre nota de les actuacions més urgents i algunes d’elles, com buidar la font de la plaça de la llibertat, ja s’han fet durant aquests dies.

Per fer arribar les vostres queixes o suggeriments podeu trobar al Jaume Mañosas, regidor de Barri de les Grases, tots els primers dilluns del mes a l’aula Sant Feliu (carretera Sanson, 74) de 19,30 a 21 hores o posar-vos en contacte amb els membres de l’AVV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: