Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dijous, 20 de juny del 2013

Lliurament de diplomes Connecta Jove 2013


El passat dilluns 10 de juny l’Esplai Diversitat Lúdica va celebrar al Casal de la Gent Gran l’acte de lliurament dels diplomes als voluntaris i alumnes de l’edició d’aquest any del projecte Connecta Jove. Enguany han passat pels tallers un total de 60 persones adultes com a alumnes i 18 joves dinamitzadors que han col·laborat de forma voluntària.

En primer lloc van rebre els diplomes els joves dinamitzadors de la mà dels responsables del projecte: el Dani, la Cristina, la Carla i la Marisol; i posteriorment els propis joves van lliurar els diplomes acreditatius a les persones grans que s’han format en l’ús de les Tecnologies de la Informació (TIC).

Va ser una bonica celebració on tots i totes, joves i grans, se sentien satisfets. Destacar els valors educatius i socials que representa el projecte: per una banda els joves han tingut l’oportunitat d’incidir en el seu entorn social més proper, col·laborar de forma voluntària i transmetre els seus coneixements a altres persones, i per l’altre les persones grans han après de la mà d’uns joves voluntaris a utilitzar un ordinador i internet. En definitiva una experiència que permet relacionar i compartir experiències entre joves i persones grans, i implicar els joves en la societat.

A l’acte van assistir representants de les entitats que han col·laborat en el projecte: l’Isidre Bermúdez en representació de la Fundació Esplai; el Cesk Gasulla i l’Anabel Pérez de E-inclusión de la Fundació Esplai; el Casal de la Gent Gran, el Casal de la Dona, l’Escola d'Adults i l’Institut Marti Dot. Per part de l’ajuntament l’alcalde Jordi San José i la regidora d’Educació i Infància la Mireia Aldana. Amb el lliurament de diplomes va concloure la 4a edició del projecte Connecta Jove que organitza l’Esplai en col·laboració amb la Fundació Catalana de l’Esplai. També es van lliurar els diplomes als alumnes d’un altre gran projecte organitzat per Diversitat Lúdica, el programa Red Connecta.

Endolla Sant Feliu al Connecta

Gràcies a l’Esplai Diversitat Lúdica, els joves de Sant Feliu tenen l’oportunitat de participar en un projecte educatiu, social i solidari. Els joves tenen ganes, idees, empenta i il·lusió, cal aprofitar-ho!.

Cada d’any una ciutat diferent celebra la trobada anual del projecte Connecta Jove que serveix per impulsar noves idees i intercanviar experiències entre els participants de les Comunitats Autònomes participants.

A Sant Feliu podem fer alguna cosa més per potenciar els espais de relació entre generacions i impulsar projectes on els joves puguin participar en el seu entorn social. El Connecta Jove és un marc fantàstic per impulsar la creació del Consell de Joves (Consell d’Infants per a joves de 12 a 16 anys) i potenciar activitats on els joves siguin part activa.

Una trobada del Connecta Jove a Sant Feliu? I perquè no! El 2015 es celebrarà la desena edició del Connecta Jove, un magnífic escenari per potenciar la ciutat durant les Festes de primavera, l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.



Trobades Connecta
  • 2006, Guadarrama (Madrid)
  • 2007, Vilanova de Sau (Catalunya) i Cantàbria
  • 2008, Manjirón (Madrid)
  • 2009, Barcelona, Lleó, Madrid i Sevilla
  • 2010, Sonseca (Toledo)
  • 2011, Prat de Llobregat (Barcelona)
  • 2012, Burjassot (València)
  • 2013, Aviles (Astúries)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: