Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dimarts, 3 de juny del 2003

Conclusions a les eleccions Municipals

Aquestes eleccions municipals han estat distorsionades per elements externs a la pròpia campanya de ciutat.

La política del PP en l’àmbit nacional, enfrontada contra natura amb la ciutadania; amb casos com el Prestig i la Guerra de l’Iraq ha mobilitzat l’electorat cap una bipolarització del vot entre PP i Socialistes. Al nostre País, els partits enfrontats per governar la Generalitat, també han bipolaritzat el vot entre Socialistes i Convergents.

Aquesta posició de tira i arronsa entre dos forces polítiques ha condicional el vot de moltes persones oblidant el projecte de ciutat i valorant aspectes més generals enfront dels aspectes més propers a la ciutat.

En les properes eleccions municipals hem de fer un esforç per donar importància als projectes programàtics dels partits per decidir en clau de ciutat quina és la millor opció pel municipi.

Aquestes eleccions també han de marcar un canvi en les diferents opcions polítiques de la ciutat. Tret de convergència amb un candidat nou i en menor mesura ICV amb unes llistes renovades i un alcaldable que per primera vegada s’ha presentat a les eleccions; les altres forces polítiques han de contemplar un canvi àfons en les seves llistes i donar pas a altres persones que puguin imprimir una imatge de canvi en el seu discurs i donar pas a alternatives en les seves candidatures i, sobre tot, nous alcaldables.

A les properes eleccions esperó que tots els partits n’hagin après hi aportin aires nous, idees innovadores i nous aspirants a portar el vaixell de la ciutat.

Escrits relacionats: