Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 16 de maig del 2003

Votar; el nostre dret, el nostre deure

Estem en època electoral, en plena campanya. Ara escoltarem coses meravelloses, bones promeses i infinitat de lloances. Tots els grups polítics han treballat força per fer la carta dels Reis Mags; tots tenen grans projectes i bones intencions. Que els fa diferents? Segurament la manera de portar a terme el seu programa, però sens dubte el compromís per fer-lo realitat.

Uns tenen projectes megalòmans i d’altres plens d’impossibles; també n’hi ha de sincers i amb ganes de fer bé les coses. Hem de saber triar, no és gens fàcil. No ens hem de deixar portar per les paraules o les seves boniques cares, o el seu somriure treballat al mirall, o els seus discursos preparats per confondre’s. Hem de mirar sota la careta de tots ells, i buscar el seu veritable esperit. No ens equivoquem, durant quatre llargs anys tindran el nostre futur a les seves mans: habitatge, impostos, serveis socials i equipaments, medi ambient, educació, seguretat, transport, sanitat, i tantes altres coses que ens envolten. No ho podem deixar en mans de qualsevol. No ho podem deixar en mans de l’abstenció. Votem; per dret i per deure.

Escrits relacionats: