Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 12 de maig del 2003

No podem oblidar

Han passat masses coses per oblidar: La Vaga General, El Prestige, La Guerra de l’Iraq; no podem oblidar la prepotència dels senyors del PP.

Han dit i han fet el que han volgut, sense tenir en compte que és a nosaltres a qui han de donar explicacions. Per decència i respecte a la societat no haurien de quedar indemnes de la seva responsabilitat amb la ciutadania.

No tots han tingut els ulls tancats a l’horror, a la mentida, a la vergonya d'excusar-se en paraules o males interpretacions del que de veritat ha passat. Per sort alguns, tot i que pocs, han renunciat als seus càrrecs polítics i carnets de militància; la seva consciencia ciutadana i humana els ha fet reflexionar, i han abandonat el partit.

No podem oblidar, ja en una altra època ens van imposar la seva veu per la força de les armes. Aquest cop NO!.

No ens han escoltat, però ens escoltaran. Tenim l’oportunitat de ser nosaltres els últims a alçar la veu; en les properes eleccions municipals i autonòmiques ens hem de fer escoltar i amb el nostre vot castigar un partit que no ha escoltat els ciutadans i que per la força ha pres una decisió personal. No tots els seguidors del PP son culpables, però sí que han tancat els ulls davant dels crims comesos pels seus líders polítics en nom de la prosperitat econòmica.

Escrits relacionats: