Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 5 de maig del 2008

El meu compromís

Compromís personal

En la família, però, no puc entendre aquest compromís sense lluitar per la qualitat de vida dels que estimo. L’entorn en el que vivim, la ciutat i el món, la globalització, la contaminació i el canvi climàtic, ens afecten avui de forma directa en les nostres vides.

Em preocupen la solidaritat, la pau, el respecte pel medi ambient, l’educació pública i laica de qualitat, el dret a l’habitatge, l’esport a les escoles, el sentiment de què allò que és públic és de tots i totes, i per a tothom.

El dret i deure a escollir els nostres representants, la nova llei electoral, la reforma de la Constitució, la nova distribució territorial i fomentar la participació ciutadana en la vida pública són altres dels reptes en que vull incidir.


Compromís polític

Entenc la política com un compromís amb els ciutadans i ciutadanes; crec en el món local com a valor de democràcia de proximitat entre el govern i la ciutadania. Construir ciutat amb les persones i per a les persones, un projecte de ciutat no pot estar dissenyat d’esquenes als homes i dones, nens i nenes que hi viuen.

Des de l’any 2003 col·laboro amb els amics i amigues d’Iniciativa per Catalunya de Sant Feliu amb el desig de construir una ciutat més tolerant, més solidària i més participativa.

A les eleccions municipals de 2007 vaig fer un pas endavant i de la mà de l’Àngel Merino, em vaig presentar com a independent a les llistes d’Iniciativa.

Actualment formo part de la comissions de comunicació i de política local de Sant Feliu, de d’on treballem per fer possible polítiques d’esquerres amb un diàleg obert amb les entitats i la ciutadania.


Un desig: formar part activa en la construcció d’un bon model de ciutat.

Un objectiu: les eleccions municipals del 2011.

Gràcies per llegir aquesta declaració d’intencions, des d’aquí continuaré treballant en propostes constructives per millorar la ciutat i la qualitat de vida de tots nosaltres, en obrir ponts de diàleg amb els altres partits polítics i amb les entitats i la ciutadania. Un altre Sant Feliu és possible i jo hi vull participar. I tu?

2 comentaris:

  1. Hola, Jaume!
    Molt benvingut al club... dels que volem aprofitar unes tecnologies que ja no són tan noves per establir canals de conversa, reflexió i debat sobre la nostra realitat i, sobretot, la ciutat que, com molt bé dius, compartim per naixement, però sobretot per passió i per convicció.
    Salut, company, i a gaudir-ho!!!

    ResponElimina
  2. Jaume, jo m'identifico plenament amb la lluita social i política per aconseguir la igualtat de drets home-dona, per la solidaritat i la justicia social. Des de l'any 1964 (encara católic) vaig ser dels primers militans de CCOO de Catalunya en el ram del metall de Barcelona (moviments sindicals a les empreses). Ja en el maig 1968 estava ben emmerdat a la lluita política clandestina organitzat al FOC,branca catalana del FLP i després vaig passar a BR impulsant el moviment de barris de BCN i estudiantil per enderrocar el franquisme i fins avui no he parat en posar el meu granet de sorra per defensar una Catalunya socialista d'esquerres, avui molt en crisi per cert. Ja anirem parlant, però t'animo a que lluitis pel teu municipi i ho estas fent pels teus fills i pels santfeliuencs. Salut !!!

    ResponElimina

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: