Jaume Solé bloc d´en Jaume Solé: Servei de recollida fins a l'abocador

Subscriu-te al bloc

Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 26 de maig de 2008

0

Servei de recollida fins a l'abocador

Multitud de campanyes cíviques, promogudes per les administracions, ens conviden a reciclar i a fer recollida selectiva a les nostres llars: "Aquí reciclem", "Redueix i recicla", "Anar a la deixalleria té premi"; són alguns dels eslògans que fan servir les campanyes de conscienciació cívica.
L'objectiu de la recollida selectiva és recollir els residus que generem, per una part possibilitar el seu reciclatge i la fabricació de nous productes i per l'altre evitar que es destinin a abocadors o incineradores amb la conseqüent despesa energètica i la reducció de la contaminació del medi ambient.

 • Reciclar = tornar a reutilitzar

 • Recollida selectiva = separar els residus en dipòsits diferents

 • L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania diferents serveis per a la recollida, un d'ells és la recollida de mobles i trastos vells.

  Jo reciclo, tu recicles, ells NO reciclen!

  Oh!, quina sorpresa la meva quan el servei de recollida de trastos, trasllada els mobles del camió de recollida al camió d'escombraries. Sí!, el de tota la vida, el que ho deixa tot trinxadet.


  Segons la campanya de l'Ajuntament, aquests trastos i mobles han d'anar a l'Ecoparc 2 de Montcada per aprofitar els materials recuperables, segons els operaris del servei de neteja el material recollit va directament a l'abocador.

  La campanya acaba dient, Fem-ho bé!, però els serveis de neteja deuen pensar que no va amb ells, Sí no ho fem bé, no passa res!

  0 comentaris :

  Publica un comentari a l'entrada

  No te'n estiguis de dir la teva

  Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

  Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

  No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

  Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

  ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

  Escrits relacionats: