Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 23 de juny del 2008

Si vas de festa, porta’t la cadira!!!

Coca, cava i petards, la revetlla de Sant Joan ja ha arribat. El mes de juny és ple de festivitats a la nostra ciutat: festes de barris, celebracions de fi de curs a les escoles i revetlles a places i carres.

Des de fa anys, l’Ajuntament de Sant Feliu col·labora amb les entitats, les associacions veïnals, els amics del carrer tal o qual, les colles, les associacions de pares i mares o mares i pares de les escoles públiques,... aportant el material per organitzar les festes: cadires, taules, i escenaris.

Aquest any les AAVV, les AMPAS i les entitats tenen més difícil poder organitzar actes a la ciutat com fan tots els anys. De cop i volta des de l’Ajuntament s’han negat a donar ajuts per a les festes.

Passin, passin per caixa

Sense cap explicació ni diàleg l’Ajuntament ha comunicat amb una breu nota que qui vulgui cadires se les porti de casa, això sí, si no pots portar-les l’Ajuntament et facilita el telèfon d’una empresa on per un grapat d’euros pots llogar tot el material que necessitis.

En el cas de les AMPAS se’ls hi va comunicar a falta d’una setmana per a la celebració de les primeres festes de fi de curs, algunes han hagut de suspendre els actes i d’altres afrontar unes despeses no previstes en els seus ja exprimits pressupostos.

Fer ciutat

De mica en mica l’Ajuntament va reduint el llum que il·lumina la ciutat i aquesta es torna menys participativa, menys integradora, menys oberta,... Què està passant? Sant Feliu ciutat dinàmica on un dels seus valors són les festes, aquests any dormirà més tranquil•la. La ciutat s’apaga o... l’apaguen.

Fer ciutat, fer més ciutat; em repeteixo, ho sé. De l’Ajuntament de Sant Feliu se n’espera que estigui al costat de la ciutadania, de les associacions, de les colles. Què no són part de la ciutat? Què menys que l’Ajuntament col•labori amb l’organització d’aquestes festes com ho havia fet sempre!

Bona revetlla amics i amigues, vigilem tots amb la beguda i sobre tot anem amb cura amb els petards.

fem ciutat, fem+ santfeliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: