Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dimecres, 7 d’abril del 2010

Reviu Sant Feliu. Tu hi tens molt a dir!


Amb la campanya “Reviu Sant Feliu, tu hi tens molt a dir!”, Iniciativa vol conèixer l’opinió dels santfeliuencs i santfeliuenques per millorar la ciutat i els nostres barris.

Durant la campanya Iniciativa recorrerà els barris i visitarà els comerços per debatre amb els veïns i veïnes les mancances i els temes que més preocupen, i recollir opinions i idees per millorar la ciutat i els barris on vivim. La campanya s’emmarca dins del procés de construcció de les propostes del programa municipal que presentarem a les properes eleccions municipals.

Des de fa alguns mesos i sota el títol “Reviu Sant Feliu”, hem iniciat un procés amb el que volem: canviar, transformar, reviure, tornar a la ciutat aquelles dinàmiques i qualitats que tots els que vivim ens agradaria que tornès a tenir.

Davant el descontentament generalitzat, la pèrdua de confiança en els polítics, les queixes per la qualitat dels serveis municipals, la nul·la participació de la ciutadania en les decisions de ciutat, etc., hem volgut sortir al carrer a parlar amb tots i totes, perquè el primer que necessita Sant Feliu es reviure la participació. A Iniciativa pensem que l’activitat política no es construeix sense la participació de les entitats i les persones, i és per aquest motiu que volem que tots i totes sigueu part activa, i construir conjuntament amb la ciutadania les millores que necessita la nostra ciutat.

Amb totes les aportacions, propostes i idees, construirem el discurs per a Sant Feliu, que esperem que també sigui el teu. Conjuntament construirem la ciutat que ens mereixem.

Calendari

• 26 de març: Roses Castellbell. 16.45 h, c/ Girona, cantonada amb Marquès de Monistrol.

• 27 de març: Falguera. 11.30 h, c/ Rupert Lladó, cantonada amb Sant Josep.

• 9 d’abril: Mas Lluí. 16.45 h, Passeig Comte Vilardaga amb Clementina Arderiu.

• 10 d’abril: la Salut. 11,30 h, plaça de la Salut.

• 16 d’abril: Can Calders. 16.45 h, Rambla Marquesa de Castellbell, davant l’ambulatori.

• 23 d’abril: Sant Jordi. Jornada a la plaça de la Vila. Tot el dia.

• 30 d’abril: les Grases i Can Maginàs (horari per concretar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: