Jaume Solé bloc d´en Jaume Solé: Solidaritat amb el Japó. Un desig d'esperança

Subscriu-te al bloc

Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dilluns, 4 d’abril de 2011

0

Solidaritat amb el Japó. Un desig d'esperança


El passat 11 de març un terratrèmol i un posterior tsunami van provocar una gran devastació a moltes ciutats i pobles del Japó. Des de tot arreu han sorgit mobilitzacions de suport i de solidaritat amb els afectats. Una d’aquestes peticions de solidaritat ens va arribar pocs dies desprès del terrible desastre, una noia japonesa que viu a Madrid, la Makiko, ha volgut expressar el suport i transmetre ànims als milers de persones afectades, per fer-ho ha pensat en una antiga llegenda japonesa que diu que els déus concediran un desig a qui faci mil grulles de paper.

En una acció solidaria a traves d’internet ha organitzat una campanya que consisteix en reunir fotografies de 1000 grulles de paper. Des de la seva pàgina web “Les 1000 grulles”, la Mikiko demana ajuda per completar les mil grulles tal com diu la llegenda i enviar-les al Japó com a mostra d’esperança. Per aconseguir-ho demana que tothom que vulgui faci una grulla de paper i li envií una fotografia per correu electrònic a las1000grullas@gmail.com.

Els nens i les famílies de l’equip de basquet hem volgut participar en la proposta de la Makiko, en solidaritat als milers de famílies i de nens i nenes que ho han perdut tot, amb l’esperança i el desig que els hi arribi tota l’ajuda necessària que en aquests moments puguin necessitar.

Més informació

Video explicatiu per construir una grulla

Història de Sadako Sasaki

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

Escrits relacionats: