Jaume Solé bloc d´en Jaume Solé: PSC i CiU rebutgen demanar un millor finançament per al soterrament

Subscriu-te al bloc

Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 1 d’abril de 2011

0

PSC i CiU rebutgen demanar un millor finançament per al soterrament


Inaudit, increïble, irresponsable. Després de mesos afirmant que no hi havia cap altra opció possible que pagar el 25% del cost de les obres del soterrament i que qualsevol altre camí endarreriria el calendari previst, ara, quan l’Estat i la Generalitat estan disposats a rebaixar el cost que ha d’assumir la ciutat, PSC i CiU voten en contra.

Com ja sabeu des d’Iniciativa hem mantingut que cal buscar opcions per rebaixar el cost que la ciutat ha de pagar en unes obres que milloren la seguretat i el conjunt de la xarxa ferroviària. Finalment, Estat i Generalitat han admès la proposta d’Iniciativa i estan disposats a dialogar per buscar un acord que beneficiï a Sant Feliu. Els grups polítics van acordar demanar formalment a l’Estat i a la Generalitat el que veníem demanant des d’Iniciativa: incloure en el conjunt de les inversions acordades amb l’Estat la part que ha de pagar la Generalitat i l’Ajuntament i reclamar la licitació de les obres durant el 2011.

En un fet irresponsable, PSC i CiU van votar en contra amb la confiança que les dues administracions estableixin entre les seves prioritats el soterrament de Sant Feliu, van oblidar que qui ha d’exigir les prioritats de la ciutat és el propi ajuntament i en aquest cas el govern de PSC i CiU. Després de les eleccions del 22 de maig, si tenim la confiança de la ciutadania de Sant Feliu, exigirem una opció que no hipotequi l’habitatge públic, els equipaments o les zones verdes de la ciutat.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.

Escrits relacionats: