Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 8 d’abril del 2011

Un programa amb compromís per a Sant Feliu


El passat dissabte, 2 d’abril, en un acte a la Torre del Roser vàrem aprovar el programa electoral que Iniciativa, Esquerra Unida i Independents per Sant Feliu presentarem a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Després d’haver participat en els debats programàtics del 2003 i del 2007, per primer cop he format part de l’equip redactor del programa electoral d’Iniciativa, juntament amb el Manel Martínez i la Clara Bosch. Tot un repte en aquests darrers mesos de treball. Una tasca de la que estic molt satisfet i que ens ha portat a contactar amb moltíssimes persones de Sant Feliu, a parlar amb molts de vosaltres, a reflexionar i a debatre desenes de propostes amb les entitats, les associacions i amb molts veïns i veïnes de la nostra ciutat. Han estat uns mesos de visites als barris, de trobades sectorials, de reunions amb moltes persones per fer el que sabem fer millor, escoltar i dialogar.

Ja TENIM programa!. “Tenim” amb majúscules perquè mai un programa municipal a Sant Feliu havia comptat amb tanta participació com el d’aquest any. Un procés llarg i intens que va culminar dissabte passat amb una jornada de debat programàtic on els assistents van aprovar el programa i les prioritats que presentarem a les properes eleccions a Sant Feliu. Un procés obert per a una ciutat oberta amb ganes de participar. Un treball que ha comptat amb la participació de nombrosos professionals, i de ciutadans i ciutadanes que han participat en la confecció del programa electoral.

Des d’aquí, vull donar les gràcies a totes les persones que heu participat amb les vostres aportacions i a les que ens vareu acompanyar dissabte en la jornada de debat i d’aprovació del programa.

Un programa de persones

Un programa electoral és un munt de propostes amb les que ens fem una idea del que un grup de persones volen fer per la seva ciutat. En alguns casos estan plens de declaracions d’intencions que un cop passades les eleccions queden en paper mullat o freqüentment en l’incompliment de les promeses per part d’alguns partits o d’alguns polítics. En les eleccions locals sovint no hi ha grans diferències entre els programes d’uns i d’altres, ja sigui perquè des de l’administració local no es té competències sobre moltes qüestions o bé perquè les necessitats de la ciutat són molts conegudes per tots els polítics que volen presentar-se per a alcalde o alcaldessa.

A Sant Feliu, el que ens diferència a Iniciativa dels altres partits i dels seus programes electorals, són les persones. Iniciativa compta amb unes dones i uns homes en què la confiança i la credibilitat són el seu valor més destacat. Cadascuna de les persones que defensarem el programa d’ICV-EUiA i Independents per Sant Feliu, aportem el treball i la implicació per la nostra ciutat. El valor del nostre programa electoral són les persones i l’assumpció d’uns valors de compromís, d’il·lusió i de diàleg.

La nostra candidatura constitueix una opció creïble, honesta, oberta. Estem davant d’unes eleccions municipals i molts pensen que els partits i els polítics només surten al carrer cada quatre anys en busca del vot que els faci guanyar les eleccions. No tots els polítics som iguals, i aquí us demano que sapigueu veure les persones que hi ha al darrere de les sigles i dels colors. Tots i cadascuna de les persones que ens presentem amb la candidatura d’ICV-EUiA, no som desconeguts, no sortim el darrer dia abans de la botzina final, vivim la ciutat com tots vosaltres. Ara, això sí, us demanem la vostra confiança perquè a partir del mes maig siguem tots i totes els que decidim quin i com volem la ciutat que tant ens estimem i que tan ens agrada viure.

Si ens tens confiança, nosaltres no et defraudarem. Ens hi va el cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: