Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

divendres, 20 de maig del 2011

La teva veu en un sobre de paper


Amics i amigues, per a aquells que encara dubteu si anar a votar o no anar-hi, per a aquells que heu decidit no participar en les properes eleccions municipals. Tan sols reflexionar el nostre paper a la ciutat, el nostre paper i el dels nostres fills i filles.

Són tantes les coses que influeixen en les nostres vides que no podem controlar-les totes. Alguns heu decidit que la política no va amb vosaltres, altres que, hi hagi qui hi hagi a l’ajuntament, tot continuarà igual. Perdoneu-me, però no és així.

Els pares i mares volem escoles bressol de qualitat per als nostres fills petits; els adolescents volen espais de lleure i d’oci, els joves, equipaments culturals, els emancipats, vivendes a preus assequibles, els treballadors i treballadores volen bons mitjans de comunicació per anar i tornar de la feina ràpidament i amb comoditat, les persones grans volen residències i espais pensats per a ells, tots i totes volem una ciutat neta, uns espais públics ben cuidats, seguretat, i molts etcèteres.

Com tenir unes coses i no d'altres? Com influir en la construcció i manteniment de la ciutat? El moment més decisiu es produeix cada quatre anys quan arriben les eleccions, no és l’única oportunitat de participar, però és sens dubte, el moment en què escollim a les persones que representaran a tots els ciutadans i ciutadanes en la gestió de la ciutat.

Amics i amigues, veïns i veïnes, diumenge voteu a qui voteu, no deixeu la veu en un racó, poseu-la dins d’un sobre i aneu a votar.

1 comentari:

  1. Por supuesto que estoy de acuerdo en que la ciudad tiene que estar limpia y bien cuidada. Sin embargo la limpieza de las hojas de la Rambla creo que es un tanto excesiva. Mi casa da a la Rambla y desde el verano vengo observando el paso de las máquinas constantemente, a veces acompañadas por aspiradores de hojas. Este año se ha retrasado la caída de las hojas por el calor y las máquimas hasta ahora han recogido muy poco, pero siguen pasando constantemente. Se que en Esparraguera y otras poblaciones debido a la crisis han controlado el exceso de limpieza de hojas caídas para no caer en despilfarro. Me pregunto si no habría que hacer algo en St. Feliu también cara al futuro ya qe este año está a punto de acabar. Dentro de poco sí que comenzaran a caer más, pero hasta ahora no era necesaria tanta limpieza y tanto ruido.

    Rosalia

    ResponElimina

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: