Benvingut@!

Aquest és el meu bloc, un espai on hi trobareu algunes reflexions que faig en veu alta i aquells temes que, per algun motiu o altre, he volgut compartir. Fa temps que ho volia fer. No us passa que de vegades teniu ganes de dir la vostra i no sabeu on fer-ho? Per aquest motiu he decidit obrir un bloc, on dir la meva. » Seguir llegint

Gràcies per la teva visita.
 

dimarts, 25 de gener del 2011

Classes particulars per ser alcaldessa de Sant Feliu


El passat 23 de desembre el ple municipal va escollir a Lourdes Borrell com a alcaldessa de Sant Feliu fins a les properes eleccions del mes de maig. La renuncia a presentar-se com a candidat a les properes eleccions municipals de Juan Antonio Vázquez i la posterior dimissió, van precipitar la seva substitució al capdavant de l’ajuntament.

La nova alcaldessa, que ha estat confirmada com a candidata del PSC a les properes eleccions municipals, disposa de poc més de quatre mesos per donar-se a conèixer a la ciutadania i mirar d’augmentar la seva popularitat. Menys d’un mes és el que el PSC ha trigat a assignar una persona de la seva organització per guiar els passos de la seva candidata. Fins aquí res a dir!

La pregunta punyetera que ens vàrem fer molts va ser: qui paga aquesta persona? En el ple d’aquest mes ha quedat resolta, l’ajuntament ha contractat un nou càrrec de confiança per a la realització de tasques d’anàlisi estratègic, polítiques públiques i acció de govern; vaja! en paraules que entenguem tots i totes la nova alcaldessa ha contractat al responsable de campanya electoral per poder aspirar a la reelecció. I pagat amb els diners dels veïns i veïnes de Sant Feliu!.

No hi ha explicació possible que justifiqui que durant quatre mesos Sant Feliu tingui en nòmina al secretari d’organització del PSC del Baix Llobregat per assessorar Lourdes Borrell. Una despesa que en tot cas hauria de sortir de la caixa del partit socialista i no de la butxaca dels santfeliuencs i santfeliuenques. Un dispendi que malgasta els diners públics, en un moment en què la greu crisi econòmica afecta a moltes famílies de la ciutat i es demana a l’administració un esforç de contenció i d’estalvi.

2 comentaris:

  1. A les escoles ja no va el patge Shelim pagat per l'ajuntament (no hi ha diners), aquest curs s'ha suprimit la festa del follet (no hi ha diners)...Quant cobre l'assessor?? Un altre cop els infants han de patir la mala gestió.

    ResponElimina
  2. Quina vergonya d'Ajuntament!!, tens tota la raó Marta, no només estan afectats els infants, sinó tots ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

    ResponElimina

No te'n estiguis de dir la teva

Aquest és un espai obert on pots dir la teva, jo ja ho he fet. La teva opinió pot aportar aclariments i diferents punts de vista del què aquí es publica. Les millors aportacions sempre són les constructives, però totes són respectables.

Juntament amb el teu comentari afegeix el teu nom. Si vols seguir els articles publicats, pots subscriure't al bloc o contactar amb mi per rebre informació del que aquí es publiqui.

No tens cap Compte de Google? Inscriu-te aquí.

Amb aquest procés es crearà un compte de Google. Pots donar-te d'alta utilitzant el teu compte de correu electrònic.

ADVERTÈNCIA: Els comentaris que no siguin respectuosos amb les persones i valors, com la tolerància, no es publicaran. En queden exclosos els comentaris amb propostes violentes, discriminatoris tant de sexe com de raça, o qualsevol comentari que no respecti la legalitat vigent. Els comentaris anònims no es publicaran.


Escrits relacionats: